پروفسور و روانپزشک معروف، دکتر طارق علی الحبیب می گوید:
* کودکت خیلی دروغ میگه!
زیرا خیلی بهش گیر میدی.
* کودکت اعتماد بنفس نداره!
زیرا تشویقش نمی کنی.
* کودکت کم حرفه!
زیرا باهاش حرف نمیزنی.
* کودکت دزدی میکنه!
زیرا بذل و بخشش رو بهش نمی آموزی.
* کودکت ترسوست!
زیرا همیشه طرفداریشو میکنی.
* کودکت به دیگران احترام نمیزاره!
زیرا صدات رو واسش پایین نمی آری.
* کودکت همیشه عصبیه!
زیرا ازش تعریف نمیکنی.
* کودکت بخیله!
زیرا باهاش همکاری نمیکنی.
* کودکت به دیگران پرخاش میکنه!
زیرا تو خشن و سختگیری.
* کودکت ضعیفه!
زیرا همیشه تهدیدش میکنی.
* کودکت داد و فریاد میکنه!
زیرا بهش اهمیت نمیدی.
* کودکت ناراحتت میکنه!
زیرا بغلش نمی کنی و نمی بوسیش.
* کودکت ازت فرمان نمی بره!
زیرا درخواستات بیش از حده.
* کودکت گوشه گیره!
زیرا همیشه مشغولی.(مشغول کارهای خودت)
نمود این رفتارها در بزرگسالی بسیار خطرناک و غیر قابل درمانند
تقدیم به کسانی که میخواهند والدین خوبی باشند .
فوت و فن آشپزی
نکاتی مهم درباره گوشت
چطور گوشت را بی خطر کباب کنیم؟
در این مطلب روش هایی را به کمک آنها می توان، گوشت را به شکل بی خطرتری کباب کرد برای شما بیان خواهیم کرد. این روش ها عبارتند از:
خواباندن گوشت در سس:
* یکی از راههایی که برای کاهش تشکیل آمینهای هتروسیکلیک در گوشت پیشنهاد شده، خواباندن آن در سس است. کارشناسان معتقدند این کار باعث مرطوب و پایین نگه داشتن درجه حرارت آن می شود. به علاوه شاید برخی از سس ها باعث وارد شدن مواد آنتی اکسیدانی در گوشت شوند که اثرات آمینهای هتروسیکلیک را خنثی کنند.
اما نتایج تحقیقات در مورد تاثیر سسهای مختلف بر این امر، متفاوت است، بنابراین هنوز در این مورد نمی توان با قاطعیت سخن گفت.
گوشت را در قطعات کوچک بپزید:
*این کار باعث می شود درجه حرارت گوشت پایین بیاید.
گوشت های لخم تر را انتخاب کنید:
*چربی کمتر باعث می شود که شعله های کمتر و بنابراین دود کمتری تولید شود.
گوشت را گرم کنید:
*هر چه گوشت هنگام شروع کباب کردن، گرم تر باشد، زمان کمتری برای پختن لازم خواهد داشت.
یک راه این است که قطعات گوشت در یک کیسه نایلونی بپیچید و آن ها را 30 تا 60 دقیقه در آب گرم قرار دهید.
اما اگر این کار را انجام دادید، باید فورا گوشت را بپزید، زیرا باکتری ها خیلی سریع در گوشت گرم رشد می کنند.
قبل از کباب کردن، از مایکروویو استفاده کنید:
*پیش از کباب کردن گوشت، آن را به مدت دو دقیقه در مایکروویو بپزید. این کار محتوای آمین های هتروسیکلیک را به اندازه 90 درصد کاهش می دهد.
در انجام این کار افراط نکنید، زیرا مایکرویو کردن زیاد، گوشت را خشک می کند.
به طور مرتب، گوشت را پشت و رو کنید:
*پشت و رو کردن مرتب گوشت به معنای آن است که هیچ طرف گوشت بیش از اندازه حرارت جذب نمی کند یا حرارت از دست نمی دهد ، بنابراین گوشت سریع تر می پزد و لایه های بیرونی آن کمتر دچار سوختگی می شود و آمینهای هتروسیکلیک کمتری در آن به وجود می آید.
البته بایستی توجه داشته باشید که این میزان خطرات مربوط به افرادی است که مقداری زیادی گوشت کبابی یا سرخ شده می خورند، و گرنه خوردن گه گاه گوشت کباب شده و مانند آن، خطر چندانی برای سلامتی ندارد.
گروه جامع ترنم
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
*پیامبر خدا(ص):
بر شما باد گوشت؛ چرا که گوشت می رویاند.هر کس بر او چهل صبح بگذرد وگوشت نخورد،بدخوی می شود.هر کس بدخوی شد،به او گوشت بخورانید.هر کس چربی آن را بخورد،آن چربی برای او بیماری فرود می آورد.(بحار الانوار،ج66،ص67،ح43)